WEBSITE BOUWEN

Een mooie website op maat gemaakt.

Website laten bouwen

Wil jij ook graag jouw diensten online aanbieden en zorgen dat je goed vindbaar bent? Laat dan een betaalbare en professionele website bouwen.
Uiteraard een website die voldoet aan alle moderne standaarden. Voorzien van een SSL-certificaat.

Ik maak jouw website in een websitemaker, bij voorkeur van Mijn Domein. Daarna leg ik jou uit hoe je zelf teksten en foto's kunt vervangen. Klein onderhoud kun je dan dus zelf uitvoeren. Net zo makkelijk!

Heb jij een complexe website nodig, wellicht deels 'op maat' gemaakt? Dan breng ik jou graag in contact met de juiste bouwer.

Websites bouwen

Website builder

Een ideale oplossing voor een startende ondernemer of een klein bedrijf is een website gemaakt met een websitemaker. Deze sites zijn snel te bouwen en ook nog eens geschikt voor PC, tablet en mobiel. Voor deze websites is geen technische kennis nodig en je kunt ook zelf eenvoudig wijzigingen doorvoeren.
Ik werk bij voorkeur met mijn domein, die vaak leuke aanbiedingen heeft. Je hebt een overzichtelijke prijs voor webhosting, SSL-certificaat en je eigen e-mailadres.

Webshop

Wil je nu (of in de toekomst) beginnen met een eenvoudige webshop? Dan richt ik deze ook graag voor je in met het pakket van mijn domein.  Ik maak de webpagina's, vul een aantal producten vast voor je in en samen bespreken we welke instellingen je wilt gebruiken voor betaling en levering. Ook voor dit pakket heeft mijn domein een pakket met webshop, webhosting, e-mailadressen en een SSL-certificaat. Check de website voor hun aanbiedingen.

De keuze is aan jou!

Welke website je ook kiest, jij denkt goed na over het uiterlijk van je website. Hoe moet deze er globaal uit komen te zien? Welke producten en/of diensten ga je aanbieden? Denk dan aan pagina’s als:

  • Home  (welke lay-out, kleuren vind je mooi? Kijk eens rond wat anderen doen)
  • Diensten
  • Contact
  • Nieuws
  • Blogs
  • Referenties
  • Portfolio
  • Kalender

Jij levert de tekst en de foto's, ik bouw de site. De domeinnaam en hosting regel jij zelf, en als  je dat fijn vindt, help ik jou daarbij.

Ontwerp website

SCHRIJF IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, tips en aan aanbiedingen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.