Hulp bij social media

Social media hulp

Waarom social media?

De één gebruikt social media voor de lol, de ander wil op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen in zijn vakgebied of is op zoek naar een nieuwe baan. Wat het ook is, onderzoek heeft uitgewezen dat er vele uren per dag online worden doorgebracht.

Voor bedrijven dus een ideale manier om snel en relatief eenvoudig in contact te komen met veel lezers en uw naamsbekendheid te vergroten. Door regelmatig interessante content te publiceren, blijf je op het netvlies van jouw doelgroep. En dat is zelfs mogelijk zonder extra investering.

Hoe kan ik jou hierbij helpen?

Misschien heb je de tijd of kennis niet om Social Media accounts op te zetten of te beheren. Daarom kun je mijn hulp wellicht goed gebruiken. Samen kijken we welke doelgroep(en) je wilt bereiken en brainstormen we over:

– de strategie

– relevante content

– frequentie

– passende kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram).

We stellen samen een planning op. We kijken Wat we Wanneer kunnen posten en Wie dat doet. Daarnaast ontwerp ik het materiaal, volledig uitgevoerd in jouw huisstijl. Indien nodig help ik jou bij het schrijven van pakkende teksten.

Ook kan ik o.a. de kanalen voor jouw opzetten, de accounts beheren, foto’s aanleveren. De mogelijkheden om jou werk uit handen te nemen zijn eindeloos en ik bespreek ze graag.

En dit kan al voor een vast bedrag per week of per nieuwsbericht.

Een afspraak is zo gemaakt. Tot snel!

Laat een reactie achter