SOCIAL MEDIA

Blijf op het netvlies van je doelgroep!

Hulp bij Social Media

Heb je geen tijd om regelmatig berichten te plaatsen op jouw social media kanalen? Of heb je de kennis niet? Geen probleem. Ik neem de zorg graag uit handen!

Waarom social media?

De één gebruikt social media voor de lol, de ander wil op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen in zijn vakgebied of is op zoek naar een nieuwe baan. Wat het ook is, onderzoek heeft uitgewezen dat er vele uren per dag online worden doorgebracht.

Voor bedrijven dus een ideale manier om snel en relatief eenvoudig in contact te komen met veel lezers en je naamsbekendheid te vergroten. Door regelmatig interessante content te publiceren, blijft je op het netvlies van jouw doelgroep. En dat is zelfs mogelijk zonder extra investering.

social media uitbesteden

Beheer uitbesteden

Misschien ben je nog niet actief op social media. Je hebt de kennis niet of er gewoon geen tijd voor. Geen probleem, ik denk graag met je mee om je online activiteiten te starten.

Samen kijken we naar je doel, je doelgroepen en bepalen welke kanalen voor jou het meest geschikt zijn. Daarna zet ik de accounts voor je op. Daarvoor kun je gebruik maken van het Social Media Opzetten pakket.

Daarna kun je zelf aan de slag of kiezen om het beheer aan mij over te laten. Kies in dat geval een Social Media beheer pakket.

Liever geen abonnement?

Geen probleem, je kunt ook nog kiezen voor:

Strippenkaart

Je neemt alleen de uren af die je echt gebruikt. Hoe meer uren je afneemt, hoe hoger de korting is. De kaarten zijn wel beperkt houdbaar.

Uurtje-factuurtje

Op basis van uurtarief. Je zit nergens aan vast en we spreken vooraf een maximum aantal uren af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Pakket op maat

Afhankelijk van jouw wensen en eisen, maar ik een voorstel op maat. Zo weet jij precies waar je elke maand aan toe bent.

Wat je ook kiest, je hebt altijd voordelen:

  • Social mediakanalen en berichten in jouw huisstijl
  • Jouw online media kanalen altijd up-to-date
  • Geen stress, ik neem jouw zorg uit handen
  • Jij houdt de regie, ik voer die uit.
  • Meer traffic naar jouw website
  • Inzichtelijke resultaten

SCHRIJF IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, tips en aan aanbiedingen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.