Digitale visitekaartjes

Hoe werkt een digitaal visitekaartje?

Een digitaal visitekaartje bevat NFC-technologie, waardoor je razendsnel gegevens uit kunt wisselen. Je hoeft de kaart alleen maar tegen de achterkant van een mobiele telefoon te houden en jouw gegevens worden geladen op die mobiele telefoon. Je kunt daarvoor ook de QR-code gebruiken.

De ontvanger kan zo direct jouw gegevens bekijken en opslaan op zijn mobieltje of bijvoorbeeld jouw social media linkjes openen.

Ook kan de ontvanger zijn gegevens met jou delen. Je ontvangt dan zijn gegevens  per e-mail.

Afbeelding digitaal visitekaartje

Wat staat er op de kaart?

De buitenkant van de kaart kun je geheel naar eigen wens ontwerpen. Ik doe dat graag voor je. Zowel de voor- en achterkant kunnen bedrukt worden. Ik adviseer om op de buitenkant niet teveel gegevens te zetten, want dit kun je natuurlijk niet meer veranderen.

In de kaart komen twee soorten gegevens:

  1. De gegevens van het bedrijf. Denk daarbij aan logo, naam, adres, website, algemeen telefoonnummer en een korte omschrijving. Misschien nog linkjes naar social media of youtube. Bestel je voor meerdere medewerkers? Dan is deze informatie voor iedereen gelijk.
  2. De gegevens van de medewerker. Hier kun je directe nummer, mobiele telefoon en diverse social media vermelden. Ook is het mogelijk om een pasfoto toe te voegen.

Al deze informatie kan achteraf altijd gewijzigd worden. Dus verandert jouw mobiele nummer? Geen probleem. Verhuist het bedrijf? Ook dan zijn alle kaarten voor iedereen snel aangepast.

Hoe vul je de kaart?

Daar hoef jij jje geen zorgen over te maken. In overleg met jou maak ik het design voor de buitenkant, geheel in lijn met jullie huisstijl. Deze stijl komt ook terug in de digitale kaart. Jij verzamelt de gegevens van de medewerkers en ik vul alle passen. Gemak dient de mens.

Wil je liever alles zelf doen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ook 'kale' kaarten of kaarten met alleen een design via mij bestellen. De rest laat ik dan aan jou over. Of ik geef uitleg van het dashboard op basis van mijn uurtarief.

Wat kost een digitale visitekaart?

De prijs voor een digitale visitekaartje is afhankelijk van jouw wensen. Wil je alles kant-en-klaar geleverd hebben of doe je alles zelf? Heb je één kaart nodig of meerdere? Laat weten wat jou wensen zijn en ik geef je een mooie prijs.

Met een digitaal visitekaartje kies je voor een duurzame oplossing en laat je zien dat je meegaat met de modernste ontwikkelingen. Waar wacht jij nog op? Lees mijn blog of neem vandaag nog contact op!

Magazine laten maken? Wacht niet langer! Bel vandaag nog voor een afspraak: 06 46 16 36 98

ADRES

Abrikoos 7
3861 TW Nijkerk

TEL.

EMAIL

BANK

NL57 KNAB 0259 6712 74

KVK

75924757