TEKSTEN NAKIJKEN

Betere teksten

Schrijf jij regelmatig offerteteksten, teksten voor een mailing, jouw website of voor social media? Soms ben je daar al zo’n tijd mee bezig dat je over je eigen fouten heen leest. Hoe fijn is het dan als er iemand even met je meekijkt?

Ik schrijf al jaren teksten en weet als geen ander dat een klein taalfoutje snel gemaakt is. En heel onprofessioneel over kan komen. Het is dan heel prettig als een extra paar ogen even kritisch meekijkt. Voor een nog beter resultaat.

Teksten corrigeren

Spellingsfouten

Hoe jammer zou het zijn als er nog een grote typefout in jouw mooie tekst zit. Dat gebeurd (OEPS!) iedereen wel eens. Maar dat kan echt afbreuk doen aan de geloofwaardigheid van je verhaal. Ik lees graag met je mee en speur naar taal- en stijlfouten.

Actief schrijven

Niemand zit te wachten op oersaaie teksten. Wollig taalgebruik en een overvloed aan vaktermen. Of zinnen die je na 3 x lezen nog niet snapt. Ik kijk kritisch naar jouw teksten en kijk of het beter kan. Begrijp ik wat er staat? Leest de tekst lekker weg? Is er een heldere structuur? Staan er veel dubbele woorden in?  Kan de tekst actiever? Moeten er bepaalde zaken meer uitspringen? Is het voor de lezer eigenlijk duidelijk wat je van hem verwacht?

Hoe krijg jij sterke teksten

Laat al jouw teksten nakijken. Ik doe dat graag voor jou. Ik ben echt geen schooljuffrouw met een rode pen. En ik kick niet op andermans taalfouten, maar ik heb daar wel een voelspriet voor. Verder denk ik met je mee en doe suggesties als ik denk dat het nog beter kan.

Ben jij ook toe aan betere teksten? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op!

ADRES

Abrikoos 7
3861 TW Nijkerk

TEL.

EMAIL

BANK

NL57 KNAB 0259 6712 74

KVK

75924757