Vanaf nu heb jij nog maar één visitekaartje nodig!

Zeg traditionele visitekaartjes gedag en ontdek het gemak van een digitaal visitekaartje met NFC-technologie. Je kunt jouw gegevens nu supereenvoudig met iedereen delen. Vanaf nu heb jij aan één visitekaartje genoeg. Hoe werkt het? Supersimpel: Je hoeft de digitale kaart alleen maar tegen de telefoon van de ontvanger aan te houden. En de ontvanger kan met één druk op de knop jouw gegevens bewaren.

Wat is NFC eigenlijk?

NFC Staat voor Near Field Communication. Met deze technologie kun je gegevens uitwisselen over een bereik van 10 centimeter. De meeste moderne mobiele telefoons zijn uitgerust met zo’n NFC-chip. Bovendien kun je op de buitenkant van het digitale kaartje ook je eigen QR-code toevoegen. Deze code kun je gebruiken als de kaart gelezen moet worden door een mobiele telefoon zonder NFC.

Hoe gebruik je een digitaal visitekaartje?

Wil je je contactgegevens met iemand delen? Dan hoef je alleen je digitale kaartje tegen de mobiele telefoon van de ‘ontvanger’ aan te houden en jouw contactgegevens worden direct geladen op de ontvangende telefoon. De ontvanger kan er vervolgens voor kiezen om jouw contactgegevens direct in zijn telefoon op te slaan. Eenvoudiger kan bijna niet.

Naast al jouw contactgegevens (zowel zakelijk als privé) kun je ook o.a. ook socials, interessante links, extra emailadressen en paypal toevoegen. Je kiest zelf wat je deelt. Bovendien zijn deze gegevens eenvoudig online te wijzigen.

Heb je visitekaarten nodig voor het hele bedrijf? Dan kun je de kaarten ook centraal in een (gratis) dashboard* beheren. En AVG-proof.

Tot slot kun je kiezen voor een visitekaart met een eigen design of een standaard design. Kies wat bij jou en je budget past.

Bye Bye papieren visitekaart

Met de komst van digitale visitekaartjes kun je traditionele visitekaartjes vaarwel zeggen en hoef je nooit meer nieuwe te bestellen. Wel zo duurzaam.

Heb je een nieuwe functie of een ander telefoonnummer? Dat is in een handomdraai gewijzigd.

Bovendien laat je zien dat je vooruitstrevend bent en de nieuwste technologie omarmt.

De voordelen op een rij

  • Jouw gegevens sla je direct op in een telefoon. Eenvoudig, indrukwekkend.
  • Je hebt nog maar één visitekaartje nodig
  • Volledig uitgevoerd in jouw huisstijl
  • Toegang tot je social media kanalen, websites en nog veel meer
  • Alle kaarten van het bedrijf in 1 dashboard
  • Wijzigingen snel een eenvoudig te wijzigen
  • Geen maandelijkse kosten*
  • Geen app nodig*

Hulp nodig?

Klinkt dit allemaal als abracadabra? Wil je wel, maar heb je wat hulp nodig? Dat komt mooi uit, want ik help jou graag. Niet alleen bij het bestellen en ontwerpen van het kaartje (buitenkant) maar ook bij het vullen van de gegevens. Weer een zorg minder, maar wel een prachtige moderne technologie rijker!

Aarzel niet langer en vraag vandaag meer informatie of een offerte aan.

Bel 0646163698 of mail: info@marjadesign.nl. Of vul dit formulier in.

*) dit geldt voor de digitale kaart die ik aanbied. Er zijn ook andere aanbieders waarbij je wel een app en/of abonnement nodig hebt.

Laat een reactie achter